Dit zijn wij...

Als trots familiebedrijf met een ware passie voor techniek streven wij naar de hoogste kwaliteit in elk project én van onze service. Wij zijn gespecialiseerd in elektro-, klimaat- en koeltechniek en staan klaar om ook uw technische uitdagingen aan te pakken. Met onze expertise en toewijding én een focus op kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we voor tevreden klanten en succesvolle projecten.

Onze klantgerichte en persoonlijke aanpak is hetgeen wat ons onderscheidt van andere collega's binnen de branche. Met de uitgebreide kennis welke wij hebben, voorzien wij u graag van een goed en eerlijk advies, de allerbeste oplossingen en een nog betere service. Daar kan u op kan vertrouwen! Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met zowel onze partners als opdrachtgevers en streven het na om uitsluitend tevreden klanten te hebben. 

Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel en vakkundig op te lossen. Daarnaast geloven wij in een heldere, eerlijke en transparante communicatie zodat u tijdens elke fase van het project weet wat de status hiervan betreft.


Onze kernwaarden

Bij Bijnen Installatietechniek staan kwaliteit, expertise en klanttevredenheid centraal. Wij zijn toegewijd aan het leveren van veilige, betrouwbare en op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Ons team zorgt ervoor dat we snel en efficiënt reparaties kunnen uitvoeren, wat bijdraagt aan de zeer grote tevredenheid van onze klanten. Elke situatie is uniek, daarom leveren wij altijd maatoplossingen welke zorgen voor een uitmuntend comfort en energie efficiëntie. 


Ons werkgebied

Op dit moment is ons primaire werkgebied met name in de wijde omgeving van Eindhoven en werken wij zeer nauw samen met een tweetal partners in de regio van Veendam (Groningen) en Meijel (Limburg). Binnen deze uitmuntende samenwerking delen wij onze kennis en bewaken wij constant de kwaliteit van zowel ons eigen werk als dat van onze partners. Uiteindelijk hebben wij het streven om op deze wijze een landelijk dekkend installatie en servicenetwerk op te zetten waarbij u erop kunt vertrouwen dat wij onze kernwaardes niet uit het oog zullen verliezen. 


Service en reparaties

Onze service dienst staat alle werkdagen voor u paraat om eventuele storingen en/of problemen snel en effectief voor u op te lossen. 

Als exclusief Haier Authorised Service Partner zijn wij tevens gespecialiseerd in de airconditioners en warmtepompen van Haier.

Onze ervaren team staat klaar om u snel en vakkundig te helpen.


Ontdek de hoogwaardige kwaliteit van onze oplossingen, installaties en service.