Installatie airconditioner

Airco installaties

Bij Bijnen Installatietechniek leveren we hoogwaardige airco installaties om energie efficiënt mee te koelen en te verwarmen, zowel bij particuliere als zakelijke klanten. Onze ervaren koeltechnici zorgen voor veilige, milieubewuste en betrouwbare oplossingen op maat.

Onze klanten vertrouwen op onze expertise en toewijding om hoogwaardige resultaten te leveren die aan hun behoeften voldoen. We streven altijd naar de beste oplossingen en zorgen voor tevredenheid op lange termijn.

 • Veilige en betrouwbare oplossingen
 • Op maat gemaakt
 • Professionele installatie door (F-Gassen) gecertificeerde technici

Warmtepomp installaties

Naast de installatie van airconditioners leveren en installeren wij ook warmtepompen, desgewenst inclusief een volledige vloerverwarmingsinstallatie en/of nieuwe (lage temperatuur) radiatoren. Wij zijn er van overtuigd dat een hybride systeem slechts een tijdelijke tussenoplossing betreft, zodra uw gemeente beslist om ook uw wijk van het gas af te sluiten bent u hiermee genoodzaakt om opnieuw te investeren in uw systeem.  

Indien uw woning van voor 2019 is komt u zeer waarschijnlijk in aanmerking voor een aanzienlijke subsidie vanuit de overheid, deze wordt echter slechts één keer per woning verstrekt. Om zonder zorgen klaar te zijn voor de toekomst voorzien wij uitsluitend in volledig elektrische warmtepompen.

 • Advies op maat
 • Toekomst bestendige installaties
 • Vergaande gespecialiseerde kennis
R290 Warmtepomp

Warmtepomp Boiler

Warmtepomp boilers

Bij een efficiënte manier van koelen en verwarmen door middel van een airconditioner of warmtepomp hoort natuurlijk ook een kostenbesparende warmtepomp boiler. Warmtepomp boilers weten een groot deel van de benodigde warmte energie uit de omgevingslucht te halen waardoor u kosten voor gas of elektriciteit bespaard. Indien u een woning van voor 2019 bezit kunt u tevens een subsidie van de overheid terug krijgen wat de aanschaf van een warmtepompboiler extra aantrekkelijk kan maken. 

 • Snel en vakkundig geïnstalleerd
 • Komt in aanmerking voor subsidie vanuit overheid

Inbedrijfstelling (IBS Service)

Wanneer u er voor gekozen heeft uw eigen airconditioner(s) en/of warmtepomp(en) te installeren maar niet voorzien bent van de juiste F-Gassen certificeringen, mag u deze niet zelf in bedrijf stellen. Naast dat u een boete riskeert tot € 3000,00 per installatie, zal de fabrikant van het systeem u geen garantie toekennen bij een defect.

Wij verzorgen graag de inbedrijfstelling van uw airconditioner(s) en/of warmtepompen. Wij zijn voorzien van de juiste F-Gassen certificeringen (BRL100 & BRL200) en voeren de inbedrijfstelling graag voor u uit tegen vooraf vastgestelde tarieven. Doordat wij de inbedrijfstelling geheel volgens de F-Gassen verordening uitvoeren voldoet u tevens aan de garantievoorwaarden van de fabrikanten.


Vieze airconditioner

Onderhoud

Om er voor te zorgen dat uw airconditioner of warmtepomp altijd optimaal functioneert onderhoudsbeurten en voordelige onderhoudsabonnementen aan. Gespecialiseerde medewerkers van ons team voeren frequent inspecties, metingen en reinigingen met professionele producten en gereedschappen uit om de levensduur van uw systeem te verlengen. Met periodiek onderhoud weten wij tevens onverwachte uitval van uw systeem tot een minimum te beperken.

 • Advies op maat
 • Deskundig & professioneel onderhoud
 • Onderhoud volgens garantievoorwaarden van fabrikanten

Service en reparaties

Onze service dienst staat alle werkdagen voor u paraat om eventuele storingen en/of problemen snel en effectief voor u op te lossen. 

Als exclusief Haier Authorised Service Partner zijn wij tevens gespecialiseerd in de airconditioners en warmtepompen van Haier.

Onze ervaren team staat klaar om u snel en vakkundig te helpen.

 • Snelle respons
 • Deskundige reparaties en advies op maat
 • Vaste tarieven, zo weet u vooraf waar u aan toe bent
PCB Airconditioner

“Ik ben zeer tevreden over de professionele service die Bijnen Installatietechniek heeft geleverd. Ze waren snel en efficiënt, en de kwaliteit van het werk was uitstekend. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare airco installateur.”

Anna Verberne